TV

lg

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

TV LED 32 LG 32LH530V FULL HD EUROPA BLACK

Emer/Model : LG 32LH530V
Garanci : 24 MUAJ
Rezolucioni : FULL HD
Brand : LG
Madhesia (inch) : 32"
Kontrasti : MEGA DCR
DISPLAY : 32" FULL HD
Rezolucioni (pixel) : 1920 X 1080
Moduli : CL+
FREKUENCA : 900 PMI
SMART TV : JO
Pesha : 5.32 KG
Marresi : DVB C,T,T2,S,S2
Lidhjet : USB,HDMI,SCART

262 €
img

TV LED 32 LG 32LH590U FULL HD EUROPA BLACK

Emer/Model : LG 32LH590U HD
Garanci : 24 MUAJ
Rezolucioni : 1366*768(HD)
Brand : LG
DISPLAY : 32"LED
Moduli : CI+1.3
FREKUENCA : 450 PMI
SMART TV : WebOS 3.0
Marresi : DVB-T2/C/S2
Lidhjet : 2 (HDMI 1.4) , 1 USB

299 €
img

TV LED 43 LG 43LH510V FULL HD EUROPA BLACK

Emer/Model : 43 LG 43LH510V
Garanci : 24
Rezolucioni : FULL HD
Brand : LG
Madhesia (inch) : 43
Kontrasti : MEGA DCR
DISPLAY : 43" FULL HD
Rezolucioni (pixel) : 1920 X 1080
Moduli : CL+
FREKUENCA : 300 PMI
SMART TV : JO
Marresi : DVB T2-C-S2
Lidhjet : HDMI,USB,SCART

363 €
img

TV LG LED 55LB731V 55 FULL HD 800HZ DVB-T2 / C /S2 CL+ HDMI USB SMART / WEBOS / BROWSER / WIFI / LAN

Emer/Model : 55LB731V
Operating System : WEB OS
Info : DVB-T2 / C /S2
Garanci : 2 VJET
Rezolucioni : FULL HD
Dhurate : 2 PAL SYZE 3D+MAGIC REMOTE
Brand : LG
Madhesia (inch) : 55 INCH
Kontrasti : MEGA CONTRAST
Specifikime : 3D PASIVE
DISPLAY : LED LCD
Prodhimi : 12.31 X 76.6 X 23.7
Rezolucioni (pixel) : 1920X1080 PIX
Moduli : CL+
FREKUENCA : 800 HZ
SMART TV : PO,WIFI,LAN

1,250 €

Total 4 artikuj