TV

jvc

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

TV JVC 32INCH LT-32V340 LED FULL HD READY(1366 X 768),100 HZ CMP,HDMI:X2, DVB-T, DVB-C,CONTRAST DIN

Emer/Model : LT-32V340
Garanci : 2 VJET
Rezolucioni : HD READY
Brand : JVC
Madhesia (inch) : 32"
Kontrasti : DINAPIX PLUS.
Specifikime : MPEG4,USB.HDMI,MODULI TOKESOR.
DISPLAY : 32"LED LCD HD
Ngjyra : ZEZE
Rezolucioni (pixel) : (1366 X 768)
Moduli : CL+
FREKUENCA : 100 HRZ
Marresi : DVB T-C
Lidhjet : VGA,HDMI,USB,SCART

245 €

Total 1 artikuj