Po shfaqen 472 artikuj

img

POWER TREE UPS 1250VA W/SOFTWARE , BLACK

Pershkrim : POWER TREE UPS 1250VA W/SOFTWARE , BLACK

69 €
img

KOKA RRJETI PLASTIKE , METALIKE

Pershkrim : KOKA RRJETI PLASTIKE , METALIKE

0 €
img

HEADPHONE HS-28

Pershkrim : HEADPHONE HS-28

7 €
img

PROGRAMI MY STORE PER BUTIK-DYQAN-MAGAZINA

Info : REGJISTRON INVENTARIN, HYRJE/DALJE, PAGESAT, DETYRIMET
Pershkrim : PROGRAM PER MENAXHIMIN E BIZNESIT TUAJ
Dhurate : HEDHJA E ARTIKUJVE DHE INVENTARIT, TRAJNIMI I PERSONELIT + LIDHJA ME KASAT FISKALE
Koha Reagimit(response) : SHUME I SHPEJTE DHE PRAKTIK
Shpejtesia printimit : PRINTIM FATURE ME 1 BUTON

199 €

Total 1199 artikuj