Pajisje Rrjeti

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

KOKA RRJETI PLASTIKE , METALIKE

Pershkrim : KOKA RRJETI PLASTIKE , METALIKE

0 €
img

KARTE RRJRTI PCI 10/100M

Specifikime : 10 / 100Mbps PCI Adapter Rrjeti TF-3239DL 10 / 100Mbps PCI Adapter Një port 10 / 100Mbps Auto-Negocimi RJ45 Mbështet shoferëve për OS më popullor

5 €
img

TP-LINK SWITCH 5 PORTA

Emer/Model : TP-LINK SWITCH 5 PORTA
Specifikime : 5-Port Gigabit Switch Desktop TL-SG1005D 5 portet Gigabit Auto-Negocimi RJ45, Mbështet Auto MDI / MDIX Teknologjia e gjelbër Ethernet kursen energji e deri në 85% Kontrolli i IEEE flow 802.3x siguron transferimin e të dhënave të besueshme Këllëf plastik, desktop ose mur-rritje dizajn Plug dhe luajnë, nuk ka konfigurim të nevojshme

11 €
img

USB MINI WIRELESS N 150MBPS

Emer/Model : USB MINI WIRELESS N 150MBPS
Specifikime : 50 Mbps Mini Wireless N USB Adapter TL-WN723N Nje menyre e vogel per të marre lidhje te shpejta pa tel pa cenuar performancen wireless Excellent speed wireless N deri ne 150Mbps lejuar per video streaming optimal ose thirrjet e internetit Easy me nje prekje wireless encryption sigurise me butonin WPS Supports Windows 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X 10.7 ~ 10.10, Linux

15 €
img

RUTER TL-R402M

Emer/Model : RUTER TL-R402M
Specifikime : 4-Port Cable / DSL Router TL-R402M 4 10 / 100Mbps LAN portet për ndarjen e internetit në nivel lokal, ideale për shtëpi dhe zyra e përdoruesit Built-in-firewall mbështet IP filtrim adresën, Domain Name filtrim, dhe adresën MAC filtrim DNS dinamike ndihmon të kuptojë menaxhimit të largët lehtë me emrin e domain Lehtë për të instaluar me Wizard Quick Setup

22 €

Total 15 artikuj