monitor i perdorur

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

MONITOR FUJITSU SIEMENS 19 INCH DISPLAY

Info : Video Input 1 x DVI-D (HDCP) 1 x D-SUB
Garanci : 12 MUAJ
Rezolucioni : 1,280 x 1,024 pixel
Brand : FUJITSU SIEMENS
Dimensione : 48.3 cm (19-inch)

25 €

Total 4 artikuj