LAVASTOVILJE

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

LAVASTOVILJE LOBOD DW 104A45

Emer/Model : LOBOD DW 104A45
Brand : LOBOD
Kapaciteti : 9 SETE
Klas Energjie : A+
Nr. Programeve : 4
Dimensione : 85x45x60 cm

199 €
img

LAVASTOVILJE LOBOD DW 124A60

Emer/Model : LOBOD DW 124A60
Brand : LOBOD
Kapaciteti : 12 SETE
Klas Energjie : A++
Nr. Programeve : 6
Dimensione : 60x85x60 cm

199 €
img

LAVASTOVILJE LOBOD DW 126A60

Emer/Model : LOBOD DW 126A60
Brand : LOBOD
Kapaciteti : 12 SETE
Klas Energjie : A++
Nr. Programeve : 6
Dimensione : 60x85x60 cm

220 €
img

LAVASTOVILJE CANDY CDP 2L1049W-01

Emer/Model : CDP 2L1049W-01
Brand : CANDY
Ngjyra : white
Klas Energjie : A++

246 €
img

LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON LSTB 4B00

Emer/Model : LSTB 4B00
Brand : HOTPOINT-ARISTON

251 €
img

LAVASTOVILJE HOTPOINT LTB 4B019

Emer/Model : LTB 4B019
Brand : Hotpoint
Ngjyra : WHITE
Kapaciteti : 11 litres
Klas Energjie : A+
Dimensione : 82X59.5X57cm
Niveli i Zhurmes : 49 dB(A)

259 €
img

LAVASTOVILJE INDESIT DISR 16B EU

Emer/Model : DISR 16B EU
Brand : Indesit
Ngjyra : SILVER
Klas Energjie : A
Dimensione : 44.5×55×82 см
Niveli i Zhurmes : 51DB

259 €
img

LAVASTOVILJE INDESIT DSR 15B1 EU

Emer/Model : DSR 15B1 EU
Brand : INDESIT
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+
Dimensione : 45X60X85 cm
Niveli i Zhurmes : 51 dB

269 €
img

LAVASTOILJE INDESIT DFG 15B10 EU

Emer/Model : DFG 15B10 EU
Brand : INDESIT
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+
Dimensione : 60X60X85CM
Niveli i Zhurmes : 51DB

275 €
img

LAVASTOVILJE CANDY CDP 2D1145W

Emer/Model : CDP 2D1145W
Brand : CANDY
Ngjyra : white
Klas Energjie : A++

299 €

Total 25 artikuj