Kompjuter Brand

Samsung

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

KOMPJUTER SAMSUNG ALL-IN-ONE

Processor : INTEL CORE I5 2.9GHZ
Ram : 8GB DDR3
Hard Disk : 1TB 5400RPM
Graphics : INTEL HD GRAPHICS
Garanci : 12 MUAJ
Brand : SAMSUNG
DISPLAY : 23-INCH LED

745 €

Total 1 artikuj