Kompjuter Brand

LENOVO

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

LENOVO PC 300-20ISH TOWER,INTEL CORE I3-6100 3.7 GHZ,RAM 4 GB,HDD 1 TB,GRAPHICS NVIDIA GEFORCE GT720

Emer/Model : LENOVO PC 300-20ISH
Operating System : FREEDOS
Processor : INTEL CORE I3 6100 3.7 GHZ
Ram : 4 GB
Hard Disk : 1 TB
Graphics : NVIDIA GEFORCE
Garanci : 36 MUAJ
Rezolucioni : FULL HD
Brand : LENOVO
Lidhjet : VGA,HDMI,USB

499 €

Total 2 artikuj