FRIGORIFER

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

FRIGORIFER LOBOD F90A+

Emer/Model : F90A+
Brand : lobod
Ngjyra : white
Kapaciteti : 84 L
Dimensione : 48X48X65CM
Niveli i Zhurmes : 41db

130 €
img

FRIGORIFER LOBOD F105L12A

Emer/Model : F105L12A
Brand : LOBOD
Ngjyra : GREY
Klas Energjie : A+
Dimensione : 84x55x56 cm

149 €
img

FRIGORIFER LOBOD Z84 71 LT

Emer/Model : Z84 71 LT
Brand : LOBOD
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+
Dimensione : 55x85x58 cm

149 €
img

FRIGORIFER ZANUSSI ZFX31400WA

Emer/Model : ZFX31400WA
Brand : ZANUSSI
Ngjyra : WHITE

150 €
img

FRIGORIFER LOBOD Z84 71 LT

Emer/Model : LOBOD Z84
Brand : LOBOD
Ngjyra : BARDHE
Kapaciteti : 71LT
Klas Energjie : A+
Dimensione : 55x85x58 cm

165 €
img

FRIGORIFER LOBOD F17L171.2A

Emer/Model : LOBOD F17L171.2A
Brand : LOBOD
Ngjyra : BARDHE
Kapaciteti : 175L
Klas Energjie : A+
Dimensione : 120 x 54 x 59.50

189 €
img

FRIGORIFER LOBOD F212A

Emer/Model : LOBOD F212A
Brand : LOBOD
Kapaciteti : 187L
Klas Energjie : A+
Dimensione : 120 x 54 x 59,50

195 €
img

FRIGORIFER LOBOD HF2314A

Emer/Model : HF2314A
Brand : LOBOD
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+
Dimensione : 54 x 144 x 60 cm

199 €
img

FRIGORIFER LOBOD F2L2.14A

Emer/Model : LOBOD F2L2.14A
Brand : LOBOD
Kapaciteti : 206L
Klas Energjie : A+
Dimensione : 144 x 57 x54

199 €
img

FRIGORIFER LOBOD HF2314SA

Emer/Model : LOBOD HF2314SA
Brand : LOBOD
Ngjyra : BARDHE
Kapaciteti : 227L
Klas Energjie : A+
Dimensione : 54 x 144 x 60

199 €
img

FRIGORIFER LOBOD F2514A

Emer/Model : F2514A
Brand : LOBOD
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+
Dimensione : 144x54x59.5 cm

215 €
img

FRIGORIFER CANDY CCDS 5122WH

Emer/Model : CCDS 5122WH
Brand : CANDY
Ngjyra : WHITE
Klas Energjie : A+

215 €

Total 45 artikuj