FLASH DRIVE 16 GB 3.0

11.00 € 1,500 Leke
2€

Porosit tani: 068 401 5215


Kodi i Produktit: PRN002

Ka gjendje

Gjendja: I Ri

Produktin mund ta gjeni tek dyqanet tona ne:
Rruga e Durresit, Tirane.
Durres Bulevardi Kryesor.
Shkoder Lagjja "VOJO KUSHI" Rruga "QEMAL DRACINI" prane ish 5 Heronjeve(Qendra tregetare STAR.
Ofrojme dhe transport me DHL. Porosia vonon deri ne 24 ore.
Klikoni ketu per me teper informacion.

Shperndaje:

Emer/ModelUSB 16 GB
Shko ne krye