Transporti i produktit kushton deri ne 24 ore (Bazuar ne dite pune)

Klikoni http://shpresa.al/informacion per me teper informacion

Produkti dorezohet ne dyqanin ne te cilin eshte bere blerja, gjithashtu duhet shoqeruar edhe me fleten e garancise.

Per te marre nje artikull me keste duhet te paraqiteni me keto dokumenta:

1-Dokument Identifikimi (Karte Identiteti,Pasaporte)

2-Certifikate Familjare e vlefshme

3-Vertetim page ose kontrate pune. Kur nuk merret paga ne Union Bank mund te kerkohet dhe statement i llogarise se pages per 6 muajt e fundit.

 

Klikoni KETU per me shume informacion.

 

 

 Orari i servisit 09:30 - 18:30  e diela pushim
Orari i dyqanit: 09:00 - 21:00

 

Kjo kompani është tashmë gjerësisht e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikës duke ofruar produkte dhe shërbime konkuruese për vendin. Një një treg ku kompanitë që ofrojnë të njëjtat shërbime me çmime që shpesh janë të paaritshme për familjet me ekonomi mesatare, kjo kompani që nga viti 2003 ka zgjedhur një rrugë tjetër. Çmimet e ulëta dhe shërbimet cilësore i kanë garantuar kësaj kompanie një numër të lartë klientësh të rregullt të cilët përveç blerjeve të produkteve teknologjike, marrin asistencë të vazhdueshme nga stafi i kualifikuar për çdo çështje teknike. Ndërkohë, asistenca teknike dhe serviset kompjuterike të “Shpresa-Al Computers” janë të njohura nga klientët sepse u kushtojnë pak kohë dhe para. Stafi i “Shpresa-Al Computers” është kualifikuar që çdo problem teknik i kompjuterave, smartfoneve apo pajisjeve të tjera teknologjike të zgjidhet brenda pak minutave në mënyrë që klienti të mos jetë i detyruar të heqë dorë nga planet ditore. Po ashtu, vetë kompania informohet vazhdimisht për risitë teknologjike në vendet më të zhvilluara duke i sjellë ato në Shqipëri për të mundësuar që ato të jenë në dorën e çdo klienti shqiptar dhe për të përmirësuar cilësinë e jetesës së tyre.