Celulare

LENOVO

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

LENOVO A916 WHITE

Emer/Model : LENOVO A916
Operating System : ANDROID 4.4.2
Processor : OCTA CORE 1.4 GHZ
Ram : 1 GB
Garanci : 12 MUAJ
Brand : LENOVO
Specifikime : DUAL SIM
DISPLAY : 5.5 INCH
MEMORY : 8 GB
CAMERA : 13 MP & 5 MP
Bateria : 2500 MAH

95 €
img

LENOVO A5600 BLACK

Emer/Model : Menovo a5600
Processor : 1 GHz MTK6735 Quad core processor
Ram : 1 GB
Garanci : 12 Muaj
Rezolucioni : HD IPS
Brand : lenovo
Specifikime : DUAL SIM (4G)
DISPLAY : 5.5 inch
MEMORY : 8 GB
CAMERA : 8 MP/2mp
Rezolucioni (pixel) : 1280 x 720 pixels
Bateria : 3000mAh battery

95 €
img

LENOVO VIBE Z2 BLACK

Emer/Model : LENOVO vibe z2
Processor : Quad-core 1.2 GHz
Ram : 2 GB
Garanci : 12 Muaj
Rezolucioni : HD
Brand : Lenovo
Specifikime : DUAL SIM (4G)
DISPLAY : 5.5" LED IPS
MEMORY : 32 GB
CAMERA : 13mp/8mp
Rezolucioni (pixel) : 720 x 1280
Bateria : Li-Po 4000 mAh

135 €
img

LENOVO K80M 2GB/32 WHITE

Emer/Model : LENOVO K80
Processor : Quad-core 1.83 GHz
Ram : 2 GB
Garanci : 12 muaj
Rezolucioni : Full HD
Brand : LENOVO
Madhesia (inch) : 5.5"
Specifikime : SIM 1 4G
DISPLAY : 5.5"Full HD
MEMORY : 32
CAMERA : 13MP & 5MP
Rezolucioni (pixel) : 1920 x 1080
Bateria : 4000 mAh

145 €
img

LENOVO K80M 2GB/32 BLACK

Emer/Model : LENOVO K80
Processor : Quad-core 1.83 GHz
Ram : 2 GB
Garanci : 12 muaj
Rezolucioni : Full HD
Brand : LENOVO
Madhesia (inch) : 5.5"
Specifikime : SIM 1 4G
DISPLAY : 5.5"Full HD
MEMORY : 32
CAMERA : 13MP & 5MP
Rezolucioni (pixel) : 1920 x 1080
Bateria : 4000 mAh

145 €
img

LENOVO K80 4GB/64GB BLACK

Emer/Model : LENOVO K80
Processor : Quad-core 1.83 GHz
Ram : 4 GB
Garanci : 12 MUAJ
Rezolucioni : Full HD
Brand : LENOVO
Madhesia (inch) : 5.5"
Specifikime : SIM 1 4G
DISPLAY : 5.5"Full HD
MEMORY : 64 gb
CAMERA : 13MP & 5MP
Rezolucioni (pixel) : 1920 X 1080
Bateria : 4000 mAh

195 €

Total 6 artikuj