Celulare

KINGZONE

Ju mund te filtroni nga menuja majtas ne baze te markes dhe cmimit

img

KINGZONE S3 GOLD

Emer/Model : KINGZONE S3
Processor : Quad-Core 1.3 GHz ARM
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.0 " HD display
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP/5MP
Bateria : 2600 mAh

63 €
img

KINGZONE S3 ROSE GOLD

Emer/Model : KINGZONE S3
Processor : Quad-Core 1.3 GHz ARM
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.0 " HD display
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP/5MP
Bateria : 2600 mAh

63 €
img

KINGZONE S3 BLUE

Emer/Model : KINGZONE S3
Processor : Quad-Core 1.3 GHz ARM
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.0 " HD display
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP/5MP
Bateria : 2600 mAh

63 €
img

Emer/Model : KINGZONE S20 BLUE
Operating System : Android 6.0
Processor : Quad Core 1.3 Ghz
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Rezolucioni : HD
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.5" 1280 x 720
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP & 5MP
Bateria : 3000 mAh

75 €
img

KINGZONE S20 BLACK

Emer/Model : KINGZONE S20 BLACK
Operating System : Android 6.0
Processor : Quad Core 1.3 Ghz
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Rezolucioni : HD
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.5" 1280 x 720
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP & 5MP
Bateria : 3000 mAh

75 €
img

KINGZONE S20 TITANIUM GRAY

Emer/Model : KINGZONE S20 TITANIUM GRAYE
Operating System : Android 6.0
Processor : Quad Core 1.3 Ghz
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Rezolucioni : HD
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.5" 1280 x 720
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP & 5MP
Bateria : 3000 mAh

75 €
img

KINGZONE S20 ROSE GOLD

Emer/Model : KINGZONE S20 ROSE GOLD
Operating System : Android 6.0
Processor : Quad Core 1.3 Ghz
Ram : 1 GB
Garanci : 3 MUAJ
Rezolucioni : HD
Brand : KINGZONE
Specifikime : DUAL SIM 3G
DISPLAY : 5.5" 1280 x 720
MEMORY : 16 GB
CAMERA : 8MP & 5MP
Bateria : 3000 mAh

75 €

Total 7 artikuj